vestlandsk fjordfe

 Vestlandsk fjordfe er eit storfekjøt med ein heilt  unik marmorering, og såleis ein heilt eigen smak. 
Våre dyr er utelukkande grasfora, noko som gjer at kjøtet vert betre og inneheld meir naturleg omega 3 fettsyrer! Alt kjøtet vårt er langtidsmodna, og 100% naturleg - ingen tilsetjingstoff!  Fjordfekjøt er tilgjengeleg heile året. Me har både fersk og frose kjøt på lager!

2014-11-04 16.37.01.jpg

poteter

Me produserer kerrs pink og mandelpoteter. Me brukar ikkje gjødsel, og minimalt med sprøytemiddel. I 2018 vil me prøva eit heilt nytt dyrkningsprosjekt der me ikkje treng verken sprøytemiddel eller gjødsel. Me kan lova smaksforskjell frå masseproduserte poteter! Frå og med hausten 2018 vil dei vere klare for sal. Det er berre å gleda seg!

vikkihost160.jpg

gammalnorsk sau

Me har nokre få slakt av gammalnorsk sau kvar haust.  Dette kjøtet skil seg frå tradisjonellt lammekjøt med at det mellom anna har lågare beinprosent, mindre fett, og meir omega 6. Det at sauene også et meir variert bidreg til ein breiare smak. Sauene våre er og grasfôra. Bestillingsvare!!

 
 
vikkihost137.jpg

kasjmirgeit

På sommarstid har me nokre få slakt av kje. Dette er eit godt produkt, som er altfor lite nytta i dag! Skal du ha tak i kjekjøt, er dette stort sett sesongprodukt frå ca 1. juli. Det passar eigentleg veldig bra, for kjekjøt passar ypperleg på grillen! Ellers er kje glitrande til mellom anna pinnekjøt, lår, carret og sjølvsagt til speking!